Hlavní obsah

Bára Basiková se stala obětí zloděje

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Bára Basiková přišla o kočárek. V noci z pondělí na úterý zmizel z přízemí domu v Karlině, kde zpěvačka s manželem Petrem Polákem a třemi dětmi bydlí.

Článek

"Bydlím v Karlíně, tak nevím, proč jsem ještě překvapená,"  řekla Novinkám Basiková.

Zpěvačka měla kočárek přivázaný řetězem v přízemí domu, ve kterém bydlí. "Dneska jdeme kupovat nový. Bohužel ráno musel manžel ven a tak Tedíka nosil po městě v náručí," prozradila zpěvačka.

Basiková tráví většinu času se synem Theodorem a do práce se nehrne. "Hraji akorát v Johance z Arku a  budu vydávat k třicetiletému výročí kariéry trojcédéčko, které moji pěveckou dráhu mapuje," říká Bára. "Je mi nejlépe s rodinou doma, do práce se jinak nehrnu," vysvětluje.

Dalšího potomka prý už neplánuje. "Já myslím, že to stačí. Uvažovala jsem o adopci, ale naše zákony jsou tak postavené na hlavu, že je mi z toho až smutno. Byli jsme nedávno s rodinou na dovolené v Keni a já vážně přemýšlela, že bych si chtěla nějaké místní dítě osvojit," přiznává zpěvačka.

"Je tam tolik nádherných dětí, které přišly například o rodiče. Ale opravdu to je bez šance. Náš stát každému, kdo by chtěl adoptovat dítě, akorát hází klacky pod nohy," dodala Basiková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám