Hlavní obsah

Playmate Vlaďka Erbová se rozvádí a přiznala nového milence

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Modelka Vlaďka Erbová přiznala, že i když ještě není rozvedená, za manžela, extraligového hokejistu Zdeňka Bahenského už má náhradu. Zda jde o fotbalistu Tomáše Řepku, ale prozradit nechtěla.

Článek

"Jsem zamilovaná a to velmi. Mám vztah a jsem šťastná," prozradila Novinkám Erbová. Modelka se rozvádí s hokejistou Zdeňkem Bahenským. "Už je to otázkou jen papírů, tento týden podepíšeme dohodu," objasnila.

S manželem má čtyřletou dceru Viktorku. "Vikča samozřejmě zůstane se mnou a Zdeněk ji může vídat kdykoli si to bude přát. Svoji dceru miluje stejně jako já," vysvětlila modelka.

Média neustále spekulují o vztahu Erbové a ženatého fotbalisty Tomáše Řepky. Několikrát byli paparazzi vyfoceni ruku v ruce. Je právě on tím mužem, do kterého je Vlaďka velmi zamilovaná? "K tomu se vyjadřovat nebudu. Své soukromí si chci nadále chránit," dodala.

Společně s další playmate Martinou Gavriely v úterý Vlaďka pokřtila nové dresy týmu amerického fotbalu Prague Panthers. Krásky si ještě před několika měsíci nemohly přijít na jméno. Vlaďka obvinila Martinu z poměru s jejím manželem Zdeňkem a posílala jí vulgární esemesky. Gavriely nelenila a zprávy přeposlala bulvárním médiím.

"Vysvětlily jsme si to a jsme v pohodě. Byly to jenom pomluvy a Vlaďka se nechala jako většina žárlivých ženských unést," dodala Martina Gavriely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám