Hlavní obsah

Karel Gott se podrobil operaci

Zpěvák Karel Gott se v úterý podrobil operaci vyhřezlé ploténky, zákrok se podařil, několikanásobný zlatý slavík je v pořádku. ČTK to v úterý bez dalších podrobností řekl manažer zpěvákových webových stránek Jan Adam. Frekvence 1 informovala, že sedmdesátiletý Gott zrušil koncertní program, nejbližší vystoupení měl mít ve čtvrtek v Příbrami.

Foto: Filip Nerad, ČTK

Karel Gott v neděli v Lipsku pokřtil německé vydání knihy Karel Gott - Zlatý hlas z Prahy.

Článek

Ještě v neděli křtil zpěvák na knižním veletrhu v Lipsku německé vydání své knihy Karel Gott - Zlatý hlas z Prahy (Die goldene Stimme aus Prag). Český stánek byl doslova v obležení. Autogramu od známého interpreta se dožadovalo několik stovek německých fanoušků a zejména fanynek.

Před pěti lety Gott absolvoval v Německu operaci kyčelního kloubu. Média tehdy informovala, že na klinice v Mnichově mu umělý kloub voperovali lékaři za využití nové miniinvazivní metody. "Osm let jsem tu operaci odkládal, ale bolesti zesilovaly," řekl tehdy zpěvák.

Karel Gott se drží na špici domácí pop music téměř půl století. Již přes tři desítky let s menšími přestávkami pravidelně vítězí v anketách nejpopulárnějších zpěváků; Zlatým slavíkem se stal poprvé v roce 1963. Loni obdržel od prezidenta Václava Klause vyznamenání Za zásluhy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám