Hlavní obsah

Zlata Adamovská bude i přes nevěru Radku Johnovi ve volbách držet palce

Novinky, jim

Manželka někdejšího publicisty a nynějšího lídra Věcí veřejných Radka Johna bude svému životnímu partnerovi držet palce. Zlata Adamovská to v úterý ve on-line chatu na Novinkách zdůvodnila tím, že se John snaží napravit politiku. Podporovat ho přímo ale odmítla.

Článek

"Podporovat přímo ne, ale budu mu držet palce, protože chce napravit politické poměry v této zemi,“ odpověděla Adamovská na dotaz čtenáře.

Emoce kolem nedávného Johnova přiznání k nemanželské dceři zřejmě již ochladly. John vstoupil do politiky loni, když se stal tváří pražské kandidátky Věcí veřejných. Své odhodlání zdůvodňoval snahou o změnu politické kultury a sliboval vnést do politické mašinérie více transparentnosti. Aby se vyhnul nečekanému skandálu, přiznal se také ke své nemanželské dceři, o níž neměla Adamovská ponětí. Pohrozila mu za to rozvodem.

Na otázku jiného čtenáře, zda už ví, jak se bude v květnových volbách rozhodovat, pak odpověděla: "Ano. Rozhodně to nebude 'doleva‘. V socialismu jsem už žila a to mně stačilo.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám