Hlavní obsah

Expartneři Ondřeje Rumla a Míši Noskové jsou ve finále Robina Hooda

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikálová reality show Robin Hood zná svoji finálovou čtrnáctku. Sedm mužů a sedm žen budou bojovat o hlavní role Marianny a Robina O přízeň televizních diváků bude například usilovat Jan Kříž, expřítel finalistky SuperStar Míši Noskové nebo Radka Pavlovčinová, expartnerka stříbrného finalisty soutěže X Factor Ondřeje Rumla.

Článek

Slovenka Radka Pavlovčinová je bývalou přítelkyní Ondřeje Rumla. Poté, co ho po tříletém vztahu pustila k vodě, se zpěvák začal ze žalu poflakovat po barech a popíjel alkohol více než je zdrávo. Hodně zhubl a byl kost a kůže. Z rozchodu se dlouho vzpamatovával.

Exotická kráska Radka žije v Praze, ale pochází ze Slovenska. Nehrála v žádném muzikálovém představení, má však zkušenosti před kamerou. Objevila se například ve filmu Rafťáci. "Ondra mi přeje hodně štěstí, jsme už v pohodě," prozradila Radka.

Druhou známou tváří je zpěvák Honza Kříž, expřítel zpěvačky Míši Noskové. Honza je v muzikálových vodách jako doma. Hraje hlavní mužskou roli Michala v muzikálu Děti ráje, jednu z hlavních rolí má také v Johance v Arku. Kříž to zkoušel v třetí řadě Česko hledá SuperStar, ale skončil před branami finále. Dostal se do poslední čtyřicítky. Do soutěže ho tenkrát přihlásila Nosková, která to nakonec do finále dotáhla. Už během soutěže se ale rozešli.

Ve čtyřícítce SuperStar byl také další finalista Robina Hooda Laco Hudec. Nyní například hraje v muzikálu Carmen. Řada dalších finalistů už má zkušenosti z muzikálů. Ve finále je také zpěvák a herec Peter Veslár, který účinkuje v Dětech ráje a také v Jacku Rozparovačovi. Finalista Petr Novotný má také muzikálové zkušenosti.

O hlavní role Marianny a Robina Hooda bojuje i jeden milenecký pár. Do finále se dostali partneři Ladislav Korbel a Eliška Ochmanová.  Finálová kola startují na televizi Prima již v neděli.

Reklama

Výběr článků

Načítám