Hlavní obsah

Vítězka České Miss Jitka Válková a Michaela Maláčová: divoké tance až do rána

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Česká Miss 2010 Jitka Válková si večírek po České Miss pořádně užila. Vrhla se na pódium, kde to pořádně roztočila s rockovou kapelou. Z cudné katoličky se stala divoká rockerka. Ředitelka České Miss Michaela Maláčová pak se sestrou Nikol předvedla na parketu divoké taneční kreace.

Článek

Vítězka České Miss Jitka Válková se loni pokoušela prosadit jako zpěvačka, dostala se dokonce až do čtyřicítky nejlepších v Česko-Slovenské SuperStar. Do finále se nedostala, tak to zkusila v České Miss. A podařilo se. Jitka se stala se čtyřiceti procenty hlasů jednoznačnou vítězkou.

"Myslím, že jsem nejvíc zaujala úsměvem a upířími zuby," řekla Novinkám Jitka Válková, osmnáctiletá studentka katolického gymnázia v Třebíči. Jako cudná katolička na večírku ale rozhodně nevypadala.

Nejdřív s ředitelkou České Miss Michaelou Maláčovou předvedla odvážné taneční kreace na parketu a pak se vrhla na pódium, kde uspořádala vlastní minikoncert. "Jak začali hrát mojí oblíbenou Nirvanu, nemohla jsem si pomoct," prozradila Válková, která zpívá ve dvou rockových kapelách.

Michaela Maláčová s mladší sestrou Nikol v divokých tancích pokračovaly i během vystoupení Válkové. Odvážné taneční kreace nebraly konce. Ředitelka České Miss byla celý den jako na trní, zda všechno dobře dopadne, a na večírku se po úspěšné show konečně mohla uvolnit. "Všechno to ze mě spadlo. Reakce jsou kladné, tak mám velkou radost. Moderátor Libor Bouček byl velice dobrá volba," prozradila Novinkám Maláčová.

Vítězka Jitka Válková nebyla favoritkou ředitelky České Miss. "Nebyla, ale hlas lidu je hlas boží. Budu ji podporovat, co to bude možné," vysvětlila Maláčová.

Hlavní hvězda Jean Claude Van Damme se na večírku nezdržel. Zda si vybral do své připravované reality show některou z finalistek, Maláčová netuší. "Nic neříkal. Uvidíme," prozradila.

Maláčová zvolila světovou star Van Damma jako hlavní hvězdu i proto, že byl cenově přijatelný. "Bylo to v řádech statisíců, ne miliónů. Na České Miss byly mnohem větší položky než Van Damme. Například smlouva s Novou nebo samotná příprava show," vysvětlila.

Šťastná vítězka Jitka Válková opouštěla tovární halu v Karlíně kolem třetí hodiny ranní. V neděli ji čekalo od rána focení a rozhovory. "Jsem unavená, ale strašně šťastná," uzavřela Válková. To Michaela Maláčová v mejdanu pokračovala až do ranních hodin. V tovární hale popíjela ještě za svítání.

Vítězka České Miss Jitka Válková bude Českou republiku reprezentovat na celosvětové soutěži Miss Universe, na Miss World pojede blondýnka Veronika Machová, která se v sobotu stala Českou Miss World 2010. Tento titul udělovala porota v čele s Jeanem Claudem Van Dammem. "Trošku jsem mu do výběru kecala," dodala se smíchem Maláčová.

Finále České Miss si nenechala ujít řada známých tváří. Po večeři s princem Charlesem dorazili Václav Havel s manželkou Dagmar, nechyběli topmodelka Tereza Maxová, modelka Andrea Verešová, bývalý hejtman Petr Bendl s manželkou Tamarou a řada bývalých vítězek soutěží krásy.

Reklama

Související témata:

Související články

Českou Miss 2010 je Jitka Válková

Thámova hala v pražském Karlíně se stala v sobotu večer místem korunovace prestižní soutěže krásy Česká Miss. Pro rok 2010 se stala absolutní vítězkou a Českou...

Výběr článků

Načítám