Hlavní obsah

Co jsem singl, ženy na mě stojí frontu, vtipkoval Berlusconi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řím

Italský premiér Silvio Berlusconi, který žije se svou manželkou odděleně, v pátek řekl, že od té doby, co je singl, ženy na něj stojí frontu. Podle agentury AP Berlusconi žertoval, že nemá absolutně žádný problém sjednat si rande.

Foto: Alessia Pierdomenico, Reuters

Italský premiér Silvio Berlusconi

Článek

Berlusconi, známý svou reputací záletníka, hovořil v Římě u příležitosti vydání knihy, která shromáždila přání všeho dobrého, jemuž se mu dostalo poté, co na něj loni v prosinci zaútočil mentálně narušený muž a zlomil mu nos a dva zuby. [celá zpráva]

Na dotaz, komu by chtěl sám napsat, Berlusconi řekl, že "všem mým přítelkyním". Třiasedmdesátiletý Berlusconi figuroval loni v sexuálním skandálu v souvislosti s osmnáctiletou studentkou Noemi Letiziovou, kvůli níž jeho žena Veronica Lariová požádala o rozvod. Vztah mezi italským premiérem a budoucí modelkou zůstal nevyjasněný. Média navíc premiéra obvinila ze styku s nezletilými dívkami.

Berlusconi nikdy neskrýval, že není svatý, a také kategoricky popřel, že by někdy za sex platil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám