Hlavní obsah

Další "oscarovské prokletí": Také Sandru Bullockovou podváděl manžel

– Los Angeles

Hollywoodská herečka Sandra Bullocková nepřijela na londýnskou premiéru svého filmu The Blind Side (Slabé místo) poté, co americký časopis In Touch uveřejnil informaci o údajné nevěře jejího manžela Jesseho Jamese s kalifornskou modelkou. Napsala to agentura Reuters. Bullocková tak může rozšířit dlouhou řadu hereček, kterým se krátce po převzetí filmového Oscara rozpadl vztah. V Hollywoodu se prý tomuto fenoménu začalo říkat "oscarovské prokletí".

Článek

Pětačtyřicetiletá Bullocková získala svého prvního filmového Oscara minulý týden za účinkování ve filmu The Blind Side. Toto drama pojednávající o ženě, která se spřátelí s černošským teenagerem bez domova, měla nyní přijet propagovat do Londýna. [celá zpráva]

Místo toho však filmovému studiu Warner Bros. zaslala ve středu vyjádření, že kvůli neočekávaným osobním důvodům svou cestu do Británie ruší.

"Omlouvám se za případné nepříjemnosti, které jsem tímto rozhodnutím způsobila, a děkuji vám za další propagaci tohoto filmu," citovala agentura Reuters z dopisu Bullockové. Společnost Warner Bros. v této věci odmítla podle Reuters komentář.

Zpráva o nevěře hereččina manžela vyšla v časopise In Touch v interview s kalifornskou modelkou. Tato žena tvrdila, že měla minulý rok poměr s manželem Bullockové v době, kdy herečka natáčela v Atlantě právě film The Blind Side.

"Oscarovsky prokletých" je mnoho hereček

Bullocková se za výrobce motocyklů a hvězdu televizní reality show čtyřicetiletého Jesseho Jamese provdala v roce 2005.

Ve světle nových zpráv může znít jako paradox, že Bullocková při přebírání několika letošních cen uvedla, že za své současné úspěchy vděčí šťastnému rodinnému zázemí.

Takzvané "oscarovské prokletí" postihlo již dříve například herečky Hilary Swankovou, Halle Berryovou, Reese Witherspoonovou či Julii Robertsovou.

Také britská herečka Kate Winsletová, která získala Oscara minulý rok za roli ve filmu Předčítač, oznámila na začátku tohoto týdne, že se s manželem, filmovým režisérem Samem Mendesem, rozešli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám