Hlavní obsah

Miss Frantzová je v sedmém měsíci a ukázala bříško

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss silueta a čtvrtá nejkrásnější dívka roku 2005 Daniela Frantzová (28) předvedla v sedmém měsíci těhotenství své bříško. Pohlaví miminka zná, ale prozradit nemůže. Manžel, tenisový trenér Petr Bouší, se chce do porodu nechat překvapit.

Článek

Frantzová se stejně jako manžel chtěla původně nechat překvapit, ale nevydržela a pohlaví miminka si nakonec říct od lékařů nechala. „Teď musím před manželem, který chtěl být překvapený, mlčet,“ řekla Novinkám Frantzová.

Frantzová zatím přibrala jedenáct kilogramů. "V podstatě se mi zvětšilo jen bříško a prsa. Cítím se v pohodě. Miminko je v pořádku a už se těším, až to budu mít za sebou. Mimčo už má skoro dvě kila," říká Daniela.

V lednu se modelka s manželem přestěhovali. "Koupili jsme byt ve Slaném. Šli jsme kvůli miminku do prostornějšího bytu," prozrazuje.

Po porodu počítá Daniela s návratem k modelingu. Nijak ale pospíchat nebude.  "Ráda bych se vrátila, ale určitě bych to nechtěla mít jako hlavní činnost. Na prvním místě bude dítě. Když ale samozřejmě přijde nějaká dobrá nabídka, přijmu ji, " dodala Frantzová

Reklama

Výběr článků

Načítám