Hlavní obsah

Další zmutovaný člověk, Číňan má bradu velikosti grapefruitu

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Luo-jang

Čína ukázala dalšího člověka, který působí jako z post-apokalyptického hollywoodského snímku. Bohužel však jde o smutnou realitu. Číňan z provincie Chenan trpí vzácnou chorobou a nemá peníze, aby se mohl podrobit operaci, která by ho vrátila zpět do normálního života.

Článek

Sedmačtyřicetiletý Čchang Tu trpí vzácnou chorobou. Brada mu opuchla do takové velikosti, že může zavřít ústa jen s obrovskými obtížemi. Jídlo a pití jsou pro něj nefalšovaná muka. Během posledních pěti let už vychází jen velmi zřídka z domova, aby neděsil lidi. Vše přitom začalo nevinně, malou bulkou na bradě. Rychle se to však začalo zhoršovat.

pochází z velmi chudých poměrů z vesnice u města Luo-jang a jeho šance na plnohodnotný život jsou mizivé. Potřeboval by operaci, která by vyšla v přepočtu na asi 150 tisíc korun.

"Šel jsem k bylinkáři, aby mi dal nějaký lék, ale brada stále otékala dál. Léčbu si nemohu dovolit," uvedl Číňan, jehož jedinou nadějí by byla operace, během které by mu byla vyměněna spodní čelist. O této operaci si však vzhledem ke své chudobě může nechat jen zdát. Stejně na tom byla i 101letá Číňanka, které rostou na hlavě rohy. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Stařičké Číňance rostou na hlavě rohy

Hledá-li někdo důkaz toho, že je ďábel přítomen na Zemi, možná by ho zajímal případ 101leté Číňanky Žuej-fang Čangové, které se klubou z hlavy rohy. Tvrzení...

Výběr článků

Načítám