Hlavní obsah

Miss Lakatošová si nechává píchat botox do čela

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss Československo 1993 a ředitelka Miss Universe Slovenské republiky Silvia Lakatošová prozradila recept na mládí. "Hlavní je být šťastná a od vrásek si pomáhám botoxem," řekla Novinkám.

Článek

Lakatošová tvrdí, že proti vylepšování vzhledu královen krásy naprosto nic nemá. "Je to světový trend. Všechny světové modelky, zpěvačky, herečky jsou upravené. Pro mě to je úplně normální věc a je naprosto v pořádku, když si dívka nebo žena pomůže plastikou, která jí dodá více sebevědomí," řekla. "U finalistek soutěže Miss Universe Slovensko to vůbec neřeším,  je to každého osobní věc," vysvětlila.

Lakatošová přiznala, že si od vrásek pomáhá botoxem sama. "Nechávám si ho píchat asi poslední čtyři roky. Přeřušila jsem to jen v těhotenství," přiznala Novinkám. "Je to naprosto skvělá věc. Kromě toho, že vrásky nejsou vidět, zabraňuje botox i krčení čela. Je to výborné i jako prevence," vysvětluje.

Silvia Lakatošová přijela do Prahy, aby společně s Taťánou Kuchařovou, prezidentkou Miss ČR, prezentovaly novou soutěž Miss Česko-Slovensko. Změří v ní síly dvanáct nejkrásnějších dívek z obou států. Z českých krásek odmítly účast Kateřina Sokolová a Zuzana Jandová. Sokolová už se se soutěží krásy účastnit nechce a Jandová se živí modelingem v Itálii. Nahradí je vicemiss Veronika Chmelířová a Hana Věrná.

"Mezi českými dívkami mám svůj tip. Je to bruneta a je opravdu nádherná," řekla tajuplně Novinkám Lakatošová, která do české metropole přijela s manželem Pavolem. "Jsme spolu sedmnáct let, pět let jsme manželé," prozradila.

A jaký je Lakatošové recept na krásu? "Hlavní je být šťastná. Je až neuvěřitelné, že je mezi mnou a manželem stále stejné napětí jako na začátku vztahu. Funguje nám to neuvěřitelně. Pavol je úžasný kamarád, milenec, manžel," říká Silvia. Za štíhlou postavu prý vděčí synovi Christianovi. "Je to strašně živé dítě," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám