Hlavní obsah

Finalistky České Miss se předvedly v plavkách a přiznaly míry

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Dvanáct finalistek České Miss předvedlo extravagantní modely, ve kterých budou soutěžit již tuto sobotu na finále soutěže krásy. Půvabné dívky se ukázaly také v plavkách a Novinkám prozradily to, co mělo zůstat utajeno. Česká Miss totiž během finále nezveřejňuje míry finalistek.

Článek

Dvanáct krásek bude na finále České Miss v extravagantní modelu reprezentovat každá jeden kraj. Moderace módní přehlídky se v prostorách karlínského fitness centra Holmes Place ujala stále ještě úřadující Česká Miss Iveta Lutovská. Ta také předvedla jeden z modelů. Středočeský kraj zastupovala v šatech Hanny Bidus.

Jitka Válková bude soutěžit se startovním číslem jedna. V modelu Ludmily Rosové bude reprezentovat Moravskoslezský kraj. Válková měří 170 centimetrů a její míry jsou 90-62-90. Co by na sobě chtěla změnit: "Chtěla bych být vyšší," prozradila Novinkám.

Číslo dvě patří Šárce Laubendorfové. Reprezentovat bude Ústecký kraj v šatech Gabriely Grunnwaldové. Šárka měří 174 centimetrů a její míry jsou 84-62-92. Kdyby na sobě mohla něco změnit, chtěla by mít větší ňadra.

Carmen Justová má číslo tři. Je vysoká 176 centimetrů a její trojčíslí je 93-65-93. Bude soutěžit v šatech Stanislavy Malcové, která vytvořila model reprezentující Plzeňský kraj.

Se čtyřkou bude o titul České Miss bojovat Karolína Rédlová. Olomoucký kraj podpoří v modelu Nikol Stoklasové. Karolína se pyšní mírami 90-63-91 a je vysoká 176 centimetrů. Přála by si být štíhlejší.

Pětka patří Kristýně Halouzkové. Královéhradecký kraj zastupuje v šatech Veroniky Závodské. Kristýna měří 178 centimetrů a její míry jsou 87-63-90. Stejně jako Šárka Laubendorfová by měla ráda větší prsa.

Veronika Machová bude soutěžit s číslem šest. Jihomoravský kraj bude reprezentovat v modelu Luďka Kellnera. Veronika je vysoká 178 centimetrů a její míry jsou 90-63-92. "Jsem někdy zbytečně urážlivá," přiznala svůj nedostatek.

Šťastné číslo sedm má Kateřina Votavová. Šaty představující Karlovarský kraj pro ni připravil Blue team - skupina vytvořená z žáků a pedagogů střední průmyslové školy keramické a sklářské v Karlových Varech. Kateřina měří 177 centimetrů a pyšní se mírami 90-63-91. "Nemám moc ráda svoje nohy," prozradila Novinkám půvabná Kateřina.

Tereza Kučerová má číslo osm. Zlínský kraj bude reprezentovat v šatech Petry Měřkové. Tereza měří 177 centimetrů a její míry jsou 89-62-92. Přála by si být více asertivní.

S devítkou bude soutěžit Tereza Maláčová, jmenovkyně ředitelky soutěže Michaely Maláčové. Kraj Vysočina bude hájit v šatech Agáty Molcové. Tereza je vysoká 174 centimetrů a její míry jsou 89-60-89. "Přála bych si být ranní ptáče," přiznala.

Číslo deset bude na finále mít Christina Zidková. Jihočeský kraj bude reprezentovat v šatech Jany Jeřábkové. Christina se pyšní mírami 88-62-92 a je vysoká 175 centimetrů. Jediné, co jí na sobě vadí, je přejídání.

Jedenáctka patří blondýnce Petře Musilové. V modelu Adély Wieswnbergerové bude zastupovat Pardubický kraj. Petra měří 175 centimetrů a její míry jsou 85-59-89. "Některé věci si beru moc osobně," říká o svých nedostatcích.

Poslední finálové číslo dvanáct má Barbora Hamplová. Liberecký kraj bude reprezentovat v modelu Moniky Spišiakové. Barbora je vysoká 176 centimetrů a pyšní se mírami 87-61-90. Nelíbí se jí její nos.

Reklama

Související témata:

Související články

Zvolte si Českou Miss Internet 2010

Seznam.cz a Novinky.cz podporují Českou Miss již několik let. Kromě hlasování nabídne Seznam.cz letos i profily všech kandidátek na adrese www.lide.cz, kde si...

Výběr článků

Načítám