Hlavní obsah

Manželka přejela svého chotě autem. Hned dvakrát

– Wairoa
Novinky, Jakub Kynčl

Devětašedesátiletý Terry Telford z Nového Zélandu se zotavuje z vážných zranění. Způsobila mu je prý nechtěně jeho manželka, když ho svým automobilem dvakrát přejela. Jednou když zařadila zpátečku a podruhé, když se opět rozjela dopředu. O nešťastném, ale poněkud kuriózním případu informoval deník Dominion Post.

Článek

Podle prvního šetření vše napovídá tomu, že Sandy Telfordová, manželka zraněného, nezranila svého chotě cíleně a zejména vůbec netušila, co se ve skutečnosti děje. Svého muže si při couvání nevšimla a protože si neuvědomila, co se stalo, zařadila rychlost a klidně přes něj ještě přejela dopředu.

Terry Telford utrpěl při nehodě středně vážná poranění hlavy, hrudi a zad. Letecky byl pak přepraven do nemocnice Hawke´s Bay, kde po vyšetřeních označili jeho stav jako stabilní.

Případ vyšetřován jako nehoda

"Paní Telfordová byla velmi rozrušená, když zjistila, co způsobila. Nevěříme, že by tento incident byl sebemenším způsobem podezřelý. Vyšetřujeme ho jako nehodu," uvedl tamější policejní vyšetřovatel Tony Bates.

"Automobil měl pohon na všechna čtyři kola, ale nebyl nikterak velký. Pan Telford se z nehody pravděpodobně zotaví. Neztratil vědomí a mluvil srozumitelně. Léčba si vyžádá zřejmě několik týdnů," domníval se Stephen Smith z nemocnice, kde byl muž ošetřen.

Reklama

Výběr článků

Načítám