Hlavní obsah

Stařičké Číňance rostou na hlavě rohy

Novinky, Jakub Kynčl
Linlou

Hledá-li někdo důkaz toho, že je ďábel přítomen na Zemi, možná by ho zajímal případ 101leté Číňanky Žuej-fang Čangové, které se klubou z hlavy rohy. Tvrzení předního vatikánského exorcisty, že Satan číhá přímo ve Vatikánu, nadělalo ve středu večer v církvi velké pozdvižení. Číňanka o ničem takovém však neví, přesto je pro mnoho vtipálků poněkud hmatatelnějším ztělesněním rohatého individua.

Foto: Profimedia.cz

Rodina staré ženy tvrdí, že pomoc lékaře není třeba.

Článek

Žuej-fang Čangové se objevila v loňském roce na hlavě malá tmavá boulička. Tehdy stoletá žena tomu nevěnovala větší pozornost. Teprve po několika týdnech si všimla, že se boulička zvětšuje a tvrdne. Nic s tím však nedělala.

Nyní se výrůstek transformoval v poctivý šesticentimetrový roh, který se již dále nezvětšuje. Aby toho nebylo málo, na druhé straně hlavy, ve velmi podobném místě co předtím, začíná Čangové růst zřejmě další podobný roh. A to už okolí tak trochu děsí.

Foto: Profimedia.cz

Stařičké Číňance roh prý žádné bolesti nepůsobí.

Čangová má celkem sedm dětí, šest hochů a jednu dívku. Jejímu nejstaršímu synovi je 82 a vnoučat a pravnoučat má tolik, že by je nespočítala.

Rodina žije v klidné vesnické oblasti a se stařičkou ženou jít k doktorovi nehodlá. Nejsou na to prý peníze a navíc prý netrpí bolestmi a užívá si klidný život. Za půl roku tak bude možná Čangová již od čerta zcela k nerozeznání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám