Hlavní obsah

Ženatý Matěj Ruppert ukázal novou přítelkyni

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák skupiny Monkey Business Matěj Ruppert ukázal svoji novou přítelkyni. I když je stále ženatý se zpěvačkou Karolinou Ruppert, už půl roku má novou známost. Nového partnera na slavnostním udílení cen Český lev ukázala také dcera Bolka Polívky Anička.

Článek

"S Matějem spolu nežijeme hodně dlouho a rozvodové papíry jsou už několik měsíců u našich právníků. Jde jen o formalitu. Je mi to už jedno," řekla Novinkám Karolina Ruppert. Nový vztah svého stále ještě manžela neřeší.

Ruppert totožnost své nové partnerky, se kterou žije již půl roku, tají. "Mnohokrát se mi nevyplatilo, že jsem o své přítelkyni mluvil. Proto o své nové partnerce nic neprozradím," vysvětlil Matěj Ruppert. Poprvé ji ale vyvedl na veřejnou akci. Ruku v ruce dorazili na udílení cen Český lev, kde Matěj společně s Terezou Černochovou zpívali na afterparty.

Nového přítele vyvedla do společnosti také herečka Anna Polívková, dcera Bolka Polívky. Stejně jako Ruppert byla tajemná jako hrad v Karpatech a ani ona nechtěla o své nové lásce nic prozradit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám