Hlavní obsah

Bolek Polívka na Českém lvu: panáky tekly proudem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Bolek Polívka se držel tradice. Na Českém lvu v místním baru jako každý rok do sebe házel jednoho panáka za druhým. Oproti loňskému roku ale z Lucerny překvapivě odešel již před třetí hodinou ranní.

Článek

Každoročně opouští předávní filmových cen Český lev mezi posledními. S přáteli do sebe hází jednoho panáka za druhým a místo vody je prokládá vínem. A bohužel na striktně vegetariánském rautu si pořádný základ v žaludku na popíjení panáků rozhodně udělat nejde.

Narozdíl od loňských ročníků se Polívka držel v uvozovkách zkrátka. Žádné potácení ze strany na stranu nebo líbání se s cizími ženami. Polívka popíjel se svým moderátorským kolegou Pavlem Liškou a producentem Ondřejem Trojanem. Dohlížela na něj i manželka Marcela nebo dcera Anička.

Když manželka Marcela zavelela jde se domů, Bolek se nebránil a poslušně se zvedl od stolu.

Vedle Bolka Polívky to pořádně na párty roztočili také Kristýna Liška Boková - manželka Pavla Lišky, herečka Sandra Pogodová a Vojta Kotek. Boková to na diskotéce v Lucerna Music baru pořádně roztančila. Do varu ji dostalo vystoupení Terezy Černochové a Matěje Rupperta. Dokonce si sundala boty a odvážně tančila bosa. Zřejmě i zapomněla, že má na akci svého muže a předvedla s místními muži pořádně sexy tanečky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám