Hlavní obsah

Nejkrásnější nohy roku: rozdají si to Miss Lutovská a Divišová

Novinky, Gabriela Wolfová
Gabriela Wolfová

Populární soutěž o nejkrásnější nohy roku 2010 má své finalistky. O prestižní titul budou bojovat úřadující Česká Miss Iveta Lutovská a vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová. Třetí jméno organizátoři zatím tají.

Článek

"Potěšilo mě, že mě vybrali do finále soutěže o nejkrásnější nohy.  Pokud nevyhraju, určitě si žíly nepodřežu. Lichotí mi, že si někdo myslí, že mám krásné nohy," řekla Novinkám se smíchem Lutovská. S péčí o nohy to prý nijak nepřehání.

" Nijak zvlášt se o ně nestarám. Depiluji je, krémuji a když vyjde čas, zajdu do posilovny. Jsem obyčejná ženská, která chce vypadat dobře a cvičení k tomu patří. Otrokyní posiloven ale nejsem. Chodím do fitka, když mi vyjde čas," dodala Česká Miss.

Markéta Divišová chodí do posilovny třikrát týdně. "Cvičím pravidelně, baví mě to," řekla Novinkám. "Trenéra už nemám. Nepotřebuji nad sebou bič, donutím se makat sama," prozrazuje. "Také chodím hodně na túry se psem," prozradila k tajemství svých štíhlých nohou Divišová.

Loni v soutěži  o nejkrásnější nohy zvítězila tanečnice Libuška Vojtková. Za vítězství si odnesla padesát tisíc korun a další věcné ceny od pořadatele soutěže společnosti Gilette. "Vítězství mě určitě potěšilo a také přineslo řadu pracovních nabídek z modelingu, kterému jsem se předtím nevěnovala," prozradila Novinkám Vojtková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám