Hlavní obsah

Michal Dvořák bude otcem, dýdžejka Lucca čeká kluka

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Muzikant Michal Dvořák, exčlen kapely Lucie čeká prvního potomka. Jeho přítelkyně, dýdžejka Lucca je v pátém měsíci těhotenství a už ví, že přivede na svět chlapečka.

Článek

"Dlouho jsme si mysleli, že budeme mít holčičku, ale před pár dny jsme se dozvěděli, že to bude kluk," řekl Novinkám Michal Dvořák. Pro syna zatím vymyšlené jméno nemají.

"Kamarádi mu z legrace říkají Tondo po skladateli Antonínu Dvořákovi, ale to se nám moc nelíbí," prozradila Lucie Kvasnicová známá pod uměleckým jménem DJ Lucca.

"Chtěla bych nějaké české jméno jako Martin, Ondra, Kryštof. Úplně rozhodnuti ještě nejsme. Uvažovala jsem, že by se jmenoval i po Michalovi. Ještě máme čas, do porodu určitě něco vymyslíme," směje se.

Lucca je v pátém měsíci těhotenství a zatím přibrala pět kilogramů. "Extra chutě nemám. Jen si teď víc dopřávám sladké. Na to jsem nikdy nebyla, ale teď si každý den nějakou sušenku dám," prozrazuje.

Kariéru dýdžejky ukončila 13. dubna v Polsku a návrat plánuje nejdřív v lednu 2011. "Zahuleným klubům a nočnímu hraní jsem už dala sbohem. Ještě hraju na privátních akcích. Když to je do půlnoci a prostory jsou v pohodě, proč si ještě nezahrát," vysvětluje. Hrát bude také na party po České Miss.

Termín porodu má v polovině července. "Uvažovala jsem o porodu do vody, ale nakonec jsem se rozhodla pro klasický porod v podolské porodnici v Praze," dodala DJ Lucca.

Reklama

Výběr článků

Načítám