Hlavní obsah

Brazílie zakázala reklamu s Paris Hiltonovou, je prý příliš sexy

– Brasilia
Novinky, Jakub Kynčl

Brazilské úřady zakázaly vysílat reklamu na pivo, ve které vystupuje Paris Hiltonová. Je totiž prý moc sexy. Známá královna večírků ve spotu vystupuje v krátkých minišatech a odvážně se mazlí s plechovkou zlatavého moku. Brazilský Národní svaz pro regulaci reklamy má do 30 dnů rozhodnout, zda reklamu zakáže, nebo ne. Do té doby se její velká část nesmí nikde objevit.

Článek

Brazílie, země pláží, kde běžně chodí modelky upravené silikonem nahoře bez, možná konečně našla něco, co uráží její sexuální vnímání - Paris Hiltonovou. Americká celebrita, která je v USA známá především tím, že je známá, natočila reklamu na brazilské pivo, která není podle brazilských úřadů zřejmě tak úplně v pořádku.

V nejbližších dnech se bude řešit, zda je v reklamě alkoholický nápoj propagován pomocí sexu či erotiky. Pokud bude rozhodnuto, že je Paris Hiltonová v reklamě čistě sexuálním objektem, tak Brazilci uvidí žhavý pivní spot s dědičkou hotelového impéria maximálně na internetu. A to se podle všech předpokladů doopravdy stane.

Stížnosti musí pivovar řešit

Minutová reklama Hiltonové na pivo, jehož název je v portugalštině "velmi blonďaté" debutoval v únoru během karnevalu v Riu. Paris Hiltonová v něm v přiléhavých černých šatech vypadá opravdu velmi blonďatě, bere si pivo z ledničky a chladí si s ním své tělo. Mezitím ji z protější budovy fotí paparazzi a nadšeně sledují další lidé. Hiltonová se u toho samozřejmě nakrucuje a snaží se u toho vypadat co nejvíc sexy. A to Brazilcům právě vadí.

Pivo značky Devassa již obdrželo tři oficiální stížnosti, každou směřovanou na jinou součást reklamy, na které musí zareagovat do deseti dnů. Ať už ale dopadne kauza reklamy s Paris Hiltonovou jakkoli, firma si může mnout ruce. Sklady jsou prý již takřka vyprázdněné a pivovar pomalu nezvládá uspokojit poptávku trhu po pivě, které se podařilo Hiltonové kontroverzní cestou zpropagovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám