Hlavní obsah

Susan Boyleovou zostudil japonský transvestita

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tokio

Skotská zpěvačka Susan Boyleová se objevila na hudební scéně úplně znenadání. Stříbrná soutěžící pěvecké a taneční soutěže Britain´s Got Talent však svým vzhledem a nenápadným chováním dává mnoha imitátorům pořádnou šanci strefovat se do své osoby. Jednoznačnou špičkou je pak japonská čtveřice SMAP, která se do Boyleové pustila opravdu ostře.

Článek

Je to jen něco přes týden, kdy se Susan Boyleová zhroutila při čekání na letadlo, které ji mělo dopravit na jeden z jejích dalších koncertů.

Žena, která nebyla celý život zvyklá na pozornost, je nyní obdivována milióny lidí a sledována krutým drobnohledem médií. Ta ji sice většinou chválí za zpěv, ale většinou nevynechají jedinou šanci, aby se podivila jejímu vzhledu.

Psychický stav Boyleové jistě nezlepšují ani videa, kde ji lidé parodují, přičemž nejčastěji se soustředí právě na parodii jejího vzhledu a nikoliv na imitaci výjimečného hlasu, kterým Boyleová oplývá.

Japonská čtveřice hudebních bavičů celou parodii dotáhla ad absurdum a stvořila postavu, kterou nazvala Smasan Boyleová. Muž převlečený za interpretku předvádí její výkon. Nezpívá však naživo, místo něj zpívá žena v zákulisí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám