Hlavní obsah

Křest pikantní knihy o Bartošové proběhne v den jejích 44. narozenin

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Zlata "Golda" Dvořáková, bývalá hospodyně Ivety Bartošové, chystá velkolepý křest kontroverzní knihy o zpěvačce. Knihu plnou pikantních historek ze života Bartošové pokřtí 8. dubna, přesně v den 44. narozenin zpěvačky.

Článek

Bartošová a její manžel Jiří Pomeje se snaží vydání knihy zabránit. Kniha je plná zážitků, které hospodyně Zlata "Golda" Dvořáková načerpala během deseti let, kdy pro zpěvačku, která roky bojuje se závislostí na prášcích a alkoholu,  pracovala jako hospodyně.

Autoři knihu pokřtí přesně 8. dubna v klubu Solidní nejistota a slavnostní akt pojmou také jako oslavu narozenin Ivety Bartošové, která se právě v tento den narodila a letos slaví 44. narozeniny. Ivetu mají v plánu na oslavu pozvat. "Iveta bude pozvána, ale bez Jiřího Pomejeho," řekl Novinkám spoluautor knihy David Zápal.

Jiří Pomeje tvrdí, že kniha je veřejnou popravu Bartošové a s advokáty se snažil o zastavení knihy a vydání předběžného opatření. Kniha Iveto, sbohem... ale přesto v těchto dnech vychází. A je plná opravdu pikantních historek. Nechybějí informace o pokusech o sebevraždu, o závislosti zpěvačky na prášcích a alkoholu, o její nespolehlivosti, o jejím paranoidním chování nebo například o tom, jak vlastnímu synovi Arturovi hrozila smrtí.

Reklama

Související články

Bartošová a Pomeje připravují další žalobu

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje opět kontaktují své právníky. Bartošovou prý podvedl producent a hudebník Kája Mařík. Iveta dodnes od něj za svoji vánoční desku...

Výběr článků

Načítám