Hlavní obsah

Mareš se před rozvodem koukal Hanychové do výstřihu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Ještě před více než rokem média spekulovala o mileneckém poměru nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše a modelky Agáty Hanychové. Mareš i Hanychová to ale popřeli. Nyní se potkali na pokerové show a Leoš se na Agátu nemohl vynadívat. Obzvlášť ho zajímal její bujný dekolt.

Foto: Novinky

Leoš Mareš a Agáta Hanychové na Paradise poker show

Článek

Leoš Mareš byl moderátorem velké pokerové show  a Agáta, která je vášnivou hráčkou pokeru, se turnaje v casinu na Andělu účastnila. Mareš se na Agátu nemohl vynadívat a nedokázal spustit oči z jejího dekoltu. A není se čemu divit.

Modelka měla tak hluboký výstřih, že se jí málokterý muž dokázal dívat do očí. Bujný dekolt používá při hře k matení spoluhráčů. Stejné "praktiky" používá například i silikonová kráska Dominika Mesarošová, která skončila v televizní soutěži Celebrity poker show na třetím místě. A to soutěžila i s pokerovými profesionály. "Chlapi se pak méně soustředí," řekla Novinkám Mesarošová.

Foto: Novinky

Leoš Mareš, Agáta Hanychová a Pavel Novotný na Paradise poker show

Agáta se vrátila z třítýdenního pobytu v Los Angeles, kde byla navštívit svého přítele, motokrosového závodníka Honzu Brabce. Kromě trávení času s partnerem věnovala hodně času i nakupování. "A tady je tajemství mého výstřihu. Opravdu jsem se nenechala přifouknout, na žádné operaci prsou jsem nebyla. Koupila jsem si geniální podprsenky, které zvětší prsa i o dvě čísla," dodala Agáta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám