Hlavní obsah

Mladík zřejmě po erotickém pokusu chtěl po hasičích sundat pouta

Právo, Miroslav Homola
Brno

Kuriózní případ řešili ve čtvrtek ráno hasiči a strážníci v Brně. Zaměstnal je dvaadvacetiletý mladík, který přišel žádat o pomoc hasičské techniky v Lidické ulici. Na ruce měl totiž nasazená pouta, kterých se nedokázal zbavit. Po dotazu, jak k nim přišel, si ze zjevného studu vymýšlel neuvěřitelné historky.

Článek

Hlídce, kterou hasiči zavolali, nejprve tvrdil, že mu pouta nasadili policisté či strážníci v některém z brněnských klubů při noční razii. Jméno podniku si však údajně nepamatoval.

Když se jeho informace začala prověřovat, vymyslel si jiný příběh. Podle toho mu pouta nasadila neznámá žena v jakémsi klubu v Praze a on s nimi přijel až do Brna. Také zde si ale nepamatoval žádné podrobnosti.

"Po prověření totožnosti a dalším vyšetřování nakonec pouta sundal mladíkovi hasičský technik, protože klíče k tomuto typu pout brněnská policie nemá,“ uvedla mluvčí strážníků Denisa Kapitančíková.

Zároveň doplnila, že šlo o zjevně vymyšlené důvody, protože muž nebyl v žádném záznamu strážníků, policistů či vězeňské služby ani v Praze či v Brně evidován. "Navíc by v případě pout dostal náramky na obě zápěstí, nikoli jen na jedno," doplnila mluvčí.

Podle techniků  šlo nejspíše o výsledek nepodařených erotických hrátek a nešťastník si od nechtěných pout sám nedokázal pomoci, což se občas stává a nebylo to poprvé, kdy v podobné situaci musel zasáhnout při jejich odstranění odborník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám