Hlavní obsah

Miss Salačová porodila syna Olivera

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Miss ČR 2000 Michaela Salačová má syna Olivera. Dnes v půl třetí odpoledne porodila v brněnské nemocnici syna Olivera. Její manžel Dalin byl u porodu a se slzami v očích přestřihával šťastné mamince pupeční šňůru. Oliver měří 50 centimetrů a váží tři kilogramy.

Článek

"Asi ve čtyři hodiny ráno mi praskla plodová voda, ale protože byly všechny předchozí testy v pořádku a neměla jsem zatím kontrakce, šla jsem si v pohodě doma ještě lehnout a brzy ráno jsem šla ještě venčit naše psy," řekla Novinkám Salačová.

Do porodnice ji manžel vezl před sedmou hodinou ranní. "Kontrakce začaly ještě později, asi kolem desáté a v půl třetí byl Olviver na světě," prozrazuje bývalá královna krásy.

Salačová si od bolestí nechala pomoci anestezií. "Jako prvorodička jsem nevěděla, co od porodu čekat a když bylo možné píchnout epidural, neváhala jsem," vysvětluje.

Její manžel Dalin Vajčner byl u porodu. "Byl skvělej a statečnej. Držel mě za ruku, pomáhal lékařům a přestřihnul pupečńí šňůru. Nakonec brečel dojetím," řekla Salačová.

Porod proběhl bez problémů. "Nebyly vůbec žádné komplikace. Chvíli po porodu už jsem šla sama v pohodě i na toaletu," prozradila modelka. Syn je prý podobný především tatínkovi. "Po mé maličkosti má snad jen velké uši," dodala se smíchem Salačová

Reklama

Výběr článků

Načítám