Hlavní obsah

Partyšová v horečkách přišla o kšeft, nahradila ji Aichmajerová

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Moderátorka Gábina Partyšová nemohla kvůli horečce moderovat módní přehlídku své kamarádky návrhářky Petry Balvínové. Na poslední chvíli ji nahradila Eva Aichmajerová. O akci se dozvěděla pouhé dvě hodiny předem a měla dvě podmínky: nekuřácké prostředí a tichý pokoj pro svého půlročního syna Michaela.

Článek

"Na přípravu jsem vlastně neměla skoro žádný čas.  Dozvěděla jsem se o akci pouhé dvě hodiny předem, navíc před živým vysíláním mého pořadu Inbox na hudební televizi.  To skončilo v šest večer. Pak mě čekal přejezd přes půlku Prahy, hledání parkování u Karlova mostu a už od půl osmé moderace," prozradila Novinkám Aichmajerová.

Ten den měla Eva velmi náročný. Proto ji doprovázela maminka, která se během pracovních povinností moderátorky starala o jejího syna Michaela. "Dopoledne jsem také moderovala akci a pak jsem byla na zkoušce šatů u návrháře Osmanyho Laffity. Ten mě obléká v pořadu a také mi vybral šaty na předávání hudebních cen, kterých se ve čtvrtek zúčastním," prozradila Aichmajerová. Rozhoduje se mezi krátkým lesklým černým overalem a zelenými šaty s kanýry.

Moderování přehlídky návrhářky přijala se dvěmi podmínkami. "'Já mám fakt požadavky. Někdo chce kaviár a šampáňo a já nekuřácké prostředí a klidnou místnost pro mimino," směje se Aichmajerová. Obě podmínky návrhářka splnila. Akce byla striktně nekuřácká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám