Hlavní obsah

Mladší dceru Karla Gotta vyděsili dinousauři, její pláč nešlo zastavit

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Karel Gott (70) s manželkou Ivanou vzali dcery Charlotte a Nellu na show s dinosaury. Malou Nelly ale vyděsili tak, že začala plakat. Ivana Gottová tak vzala dceru a krátce po začátku raději odjely domů.

Článek

Karel Gott si nenechal ujít společně s dalšími hvězdami a jejich potomky představení velkolepé rodinné show Putování s dinosaury

Gott vyrazil společně s manželkou Ivanou,  dcerami Charlotte a Nellou a také maminkou svojí ženy. Ivanka musela bohužel krátce po začátku odjet, protože Nelly plakala. Na představení se předvedlo 15 dinosaurů v životní velikosti včetně tyranosaura rexe. Malá Nelly, která v květnu oslaví teprve druhé narozeniny, byla vyděšená.

Společnost Gottovi pak dělala Dara Rolins s přítelem Matějem Homolou a dcerou Laurou. Zpěvačku s Ivanou Gottovou pojí blízké přátelství. Když byla na měsíční dovolené na Floridě, Gottovi jí měsíc hlídali psa Missi. Dcery Mistra si ho tak oblíbily, že Karel slíbil, že jim domácího mazlíčka také pořídí. V červnu tak na Bertramku přibude štěně zlatého retrívra.

Pro Gotta a další hvězdy bylo po představení Putování s dinosaury připraveno speciální teplé i studené menu, sushi a ovoce. Gott si nejvíce pochutnával na sushi, hovězím stroganof a sladkých dezertech a zákuscích.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám