Hlavní obsah

Ilona Csáková pět měsíců po porodu: Shodila jsem 25 kilogramů

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Ilona Csáková (39) poprvé od porodu opustila svého pětiměsíčního syna Daniela. Poprvé se objevila ve společnosti a neuvěřitelně zhubla. Díky drsné dietě zpěvačka od porodu dostala dolů 25 kilogramů a má nižší váhu než před těhotenstvím.

Článek

"Přestala jsem kojit po šestinedělí, neměla jsem mléko," řekla Novinkám Ilona Csáková. "Asi je to dané geneticky. Já jsem nebyla kojená, moje sestra má dvě holčičky a taky neměla mléko. Všechny jsme vyrostly na Sunaru," vysvětlila zpěvačka.

Ilona opustila svého syna Daniela poprvé od porodu. V pátek navštívila svoji kamarádku Ivanu Gottovou a její děti a na Bertramce přespala, v sobotu ji čekalo udílení cen Anno, kde zpívala. Po galavečeru si ji její přítel Radek Voneš odvezl domů do Brna.

"Mateřství je skvělé, je bezvadné na chvíli šoubyznys vyměnit. Strašně mě to naplňuje. Daniel je úžasný dítě. Spí, neprudí, brečí, jen když mu rostou zoubky. V noci se budí na jídlo jednou, maximálně dvakrát," pěje ódy na svého syna Ilona.

Protože nekojí, mohla si hned po porodu dovolit začít držet dietu a začít shazovat těhotenstvím nabraná kila. "Mám dole 25 kilogramů. Dokonce mám méně kilo než před těhotenstvím," prozradila.

A jaká je tedy dieta Ilony Csákové? "Žádné pečivo, sladké, rýže, brambory. Vyvaruji se cukrů. Jím hodně zeleniny na jakýkoli způsob, polévky, bílé maso a ryby," vysvětluje Csáková.

Ilona se pomalu vrací do práce. "Od dítěte a od plotny si odskakuju. Chystám se do muzikálu. Desku letos netihnu, ale v březnu vyjde reedice - deska mých nejúspěšnějších písní," prozrazuje.

Se svým přítelem žije v Brně, návrat do Prahy ale nevylučuje.  "Jsem v Brně šťastná. Za barákem mám les, za prací vyjíždím. Není tam stres, fofr a je tam čisto. Praha je ale otázkou času," říká Ilona.

S přítelem plánují druhého potomka.  "Druhé dítě bude a narodí se již do úplné rodiny," dodala Csáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám