Hlavní obsah

Marta Jandová po udílení cen Anno: strašlivý pád na ledovce

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Marta Jandová a Miro Šmajda na udílení cen Anno předvedli velkou show. Zazpívali, ukázali sexy taneční kreace a pak se společně váleli na zemi. Marta se skácela na vysokých podpatcích k zemi. A nešlo o poslední pád večera. Marta ošklivě upadla při cestě domů na zlodovatělém chodníku.

Foto: Novinky

Marta Jandová na pódiu po vystoupení s Mirem Šmajdou upadla.

Článek

"Marta Jandová má strašlivě vysoký podpatky, dokonce nejvyšší v jejím životě. Je velmi pravděpodobné, že tady sebou šlehne," řekl před začátkem vystoupení Marty a Mira moderátor večera Leoš Mareš. "V tu chvíli je domluvená choreografie, že v okamžiku pádu sebou šlehne i Šmajda a dál pokračují po rockersku v tanci v leže," žertoval Mareš.

Pád se nakonec opravdu stal zlatým hřebem jejich vystoupení. Při odchodu z pódia Marta skutečně upadla a vypadalo to na pořádně ošklivý pád. A podle Marešova scénáře na ni spadl i Šmajda. Společně z pádu udělali velkou show, kdy vlající Marta ještě zvládla mávat do kamer.

"Když Leoš uvedl naše vystoupení, tak jsme se na sebe s Mirem podívali a řekli si, že to dáme. Neměli jsme to natrénovaný, tak jsme jen čekali, kdo z nás odejde domů se zvrknutým kotníkem," sdělila se smíchem Novinkám Jandová.

Pořádně sebou Marta "šlehla" ten večer ještě jednou. "Paradoxně v noci při cestě domů jsem sebou třískla na ledovce. Už přezutá do tenisek jsem uklouzla a natloukla jsem si," dodala Jandová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám