Hlavní obsah

Sexbombu Mesarošovou po operaci trápí oteklá tvář

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Silikonová modelka Dominika Mesarošová byla na operaci zubů. Nechala si najednou vytrhnout všechny čtyři zuby moudrosti. Zákrok absolvovala pod celkovou narkózou.

Článek

"Bylo mi doporučeno mojí zubařkou, že by bylo všechny čtyři zuby lepší vytrhnout. Rozhodly jsme se, že je dáme pryč všechny najednou," prozradila Novinkám Mesarošová. "Podstoupila jsem zákrok pod celkovou narkózou a doma jsem ležela pod prášky čtyři dny. Pořád jsem dost oteklá, ale cítím se dobře. Rány mám zašité, dodala Mesarošová.

Svoji zubařku si nesmírně chválí. "Je nejen neskutečně šikovná, ale také krásná. Viktória Gajdošová je bývalá vicemiss Slovensko a musím říct, že se z nás staly velmi dobré kamarádky," dodala Mesarošová.

Od pátku už i s oteklou tváří pracuje. "Stala jsem se spolumajitelkou jednoho klubu a restaurace v Českých budějovicích, který dnes slavnostně otevřu. Zítra budu hostem na akci jednoho casina a to za velmi tučný honorář. Živím se sama, nemůžu si dovolit déle marodit," řekla Mesarošová. "Mrzí mě, že svůj klub otevřu oteklá, ale nedá se nic dělat," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám