Hlavní obsah

Xena odhalila v novém brutálním seriálu své vnady

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Lucy Lawlessová, která ztvárnila nezapomenutelnou postavu princezny bojovnic Xenu, se vrací na televizní obrazovky ve velkém stylu. Ačkoliv je jí již 41 let, v seriálu Spartakus: Krev a Písek (Spartacus: Blood and Sand) odhalila své bujné poprsí.

Článek

Nový seriál o gladiátorském hrdinovi je všechno, jen ne decentní. Hektolitry prolité krve, přehršle zpomalovaných záběrů, jako z filmů déčkové kvality a velké množství nahoty, jsou tím hlavním, proč nový seriál velké množství lidí odsuzuje a snad ještě více lidí nadšeně sleduje.

Herečka Lucy Lawlessová, ztvárňující Lukrécii, majitelku otroka Spartaka, je samozřejmě jedním z hlavních lákadel. Objeví se hned v šesti epizodách. Poznat v ní ženu, která ztvárnila Xenu, není zpočátku lehké. Aby také ne, tehdy jí bylo pouze 25 let a černé vlasy, kterými tehdy oplývala, v novém historickém seriálu nemá ani vzdáleně.

Nahota ji neuráží

Seriál má primárně přilákat všechny diváky, kteří s nadšením sledovali historické filmy jako byl Gladiátor či ještě spíše snímek 300: Bitva u Thermopyl. Efekty v novém seriálu sice nejsou tak majestátní a některé krvavé scény působí bohužel tak trochu až komicky, avšak seriál si své diváky najde.

"Nahota v seriálu mě neuráží, k těm scénám totiž patří, je historicky relevantní a pro mě tedy umělecky dává smysl. Lidé ve starověkém Římě měli zcela jiný náhled na lidské tělo a sexualitu," komentovala herečka scény, ve kterých se objevuje nahoře bez. Domnívá se, že seriál o Spartakovi udělá v tomto směru značné pozdvižení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám