Hlavní obsah

Martin Zounar v krizi: statisícové dluhy, hrozí mu exekuce

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herci a moderátorovi Martinu Zounarovi (42) hrozí, že přijde o dům. Dluží 600 tisíc korun a nemůže nikde sehnat půjčku. Pokud v brzké době některý z kamarádů nepomůže, bude mít Zounar velké problémy.

Článek

"Martin dluží 600 tisíc korun. Jsou to úroky z úroků, které mu zůstaly poté, co jako podnikatel zkrachoval. Problémy si nadělal restaurací a dabingovým studiem," řekl Novinkám zdroj.

Zounar se dostal z několikamiliónového dluhu. Převážnou část splatil. Zapomněl ale na úroky, které léty narůstaly. Momentálně dluží 600 tisíc korun.

Žádný peněžní ústav mu nepůjčí a tak shání peníze po známých a kamarádech. Podařilo se mu o měsíc splatnost prodloužit, přesto se doslova potí strachy.

Jeho manažer se snažil o půjčku poprosit majitele Boom TV Romana Antona. "Ano je to pravda, o půjčku mě požádal," potvrdil Novinkám podnikatel. Už jednou Zounarovi pomohl. Převzal jeho leasing na auto, protože Zounar ho nezvládal platit. Pokud Anton nebo jiný kamarád Martinovi nepomůže, může přijít i o střechu nad hlavou.

Zounar je jako moderátor vyhledávaný. Příjmy mu ale na dluh 600 tisíc korun nestačí. Na internetové televizi má dva pořady o vaření. Za díl má 10 tisíc korun. Měsíčně si tak přijde na osmdesát tisíc.

Na televizi Prima účinkuje v Hádej kdo jsem, v muzikálu Děti ráje má jednu z hlavních rolí. Kromě toho má uvádět i sérii show pro jeden obchodní řetězec. Dluh 600 tisíc korun je ale nad jeho síly. Za krátkou dobu, která mu na zaplacení dluhu zbývá, to nestačí.

Reklama

Výběr článků

Načítám