Hlavní obsah

Syn Aichmajerové má v pěti měsících už neuvěřitelných osm kilogramů

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Aichmajerová má doma obra. Její syn Michael váží v pěti měsících osm kilo. I na vítání občánků v Praze 9 byl jednoznačně největším miminkem.

Článek

"Byl jednoznačně ze všech dětí největší. Holt máme doma malého obříka. Lékaři mě ubezpečují, že to je v pohodě, že je zdravotně naprosto v pořádku," prozradila Novinkám Aichmajerová.

Moderátorka pomalu přestává kojit. "Mlíčko nemá dostatečnou hustotu, tak už hodně přikrmuju," říká.

Se synem byla na vítání občánků v Praze 9. "Byl úžasnej, nebrečel a vypadá to, že bude i hrozně společenskej," říká nadšeně Eva. Od Prahy 9 dostal malý Michael čtyřlístek ze zlata pro štěstí.

Evě není prý syn vůbec podobný.  "Teď to vypadá, že jsme naklonovali dítě a já posloužila jako přenosný inkubátor. Ze mě nemá vůbec nic, je to celej Renda," prozrazuje. "Naštěstí můj manžel je fešák, tak mi to vůbec nevadí," dodává se smíchem.

S manželem Reném Decastelem plánují již druhého potomka. "Chtěli bychom tak za rok druhé mimčo. Dřív ne. Chceme si Míši co nejvíc užít," vysvětluje. Se synem začala chodit na kurzy masáží a od března plánuje i plavání. "Je to takové spíš hlazení. Zlepšuje to u miminek motoriku a je to pro ně zábava," prozradila o dětských masážních kurzech Aichmajerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám