Hlavní obsah

Lupič v masce Obamy se pokusil přepadnout zavřenou banku

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kirchheim

Neschopných zlodějů a lupičů je na světě poměrně velké množství. Nicméně ani sama policie nepamatuje případ, který se nyní udál v rakouském Kirchheimu. Tam se pokusil zatím neznámý muž přepadnout banku, která nebyla otevřená. Firemní zaměstnanci v ní měli pouze večerní školení, a tak byly samozřejmě všechny sejfy bezpečně uzamčené a nepřístupné.

Článek

Rakousko má nového nekorunovaného nejhloupějšího lupiče. Zhruba 175 centimetrů vysoký muž v masce Baracka Obamy totiž vrazil do banky, když byla uzavřená a nacházeli se v ní pouze zaměstnanci, kteří tam měli školení.

Zaměstnanci banky v úžasu sledovali, jak zločinec bušil na dveře svou zbraní a domáhal se vstupu do banky, uvedli kirchheimští policisté. Ti také dodali, že po chvíli marného dobývání do banky zloděj utekl zpět do svého auta připraveného na útěk a ujel pryč.

Přepadli je již dvakrát

"Mysleli jsme si, že to byla součást tréninku, nějaká zkouška pro začátečníky nebo vtip. Zdálo se, že lupiče náš smích akorát rozčílil," uvedl jeden z bankovních pracovníků.

"Evidentně nebyl příliš inteligentní. Banka byla totiž vykradena v loňském prosinci a následně i v letošním lednu. Nyní máme už opravdu kvalitní bezpečnostní opatření," komentoval událost mluvčí banky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám