Hlavní obsah

Žena probodla příteli oko podpatkem

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Huddersfield

Hádka britského páru při cestě taxíkem vyvrcholila brutálním útokem ženy, při kterém svému příteli zarazila podpatek okem tak hluboko, že se mu jím dotkla mozku. Nedělní ranní cesta centrem Huddersfieldu tak skončila v nemocnici, kde byl Gavin Taylor přijat ve vážném stavu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podpatek prošel muži přímo skrz oční důlek až k jeho mozku. Po hrozivém incidentu řidič vozu taxi se zákazníkem rychle jel do huddersfieldské nemocnice, kde byl Taylor okamžitě ambulantně ošetřen. Poté musel být převezen za odborníkem do Leedsu, který o něj nyní pečuje.

"V neděli okolo druhé hodiny ranní jsme obdrželi informaci o vážném útoku na 28letého muže, který se odehrál ve voze jedoucím přes centrum Huddersfieldu. Muž měl utrpět zranění hlavy," komentoval případ mluvčí policie v hrabství West Yorkshire.

Taylor, který momentálně leží v leedské nemocnici, se nachází ve stabilním, avšak kritickém stavu. Jeho 33letá přítelkyně Staci Hargreavesová byla již obviněna z útoku se záměrem způsobit tělesnou újmu.

Reklama

Výběr článků

Načítám