Hlavní obsah

Miss Langmannová a sexbomba Gavriely se odhalily

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2006 Renata Langmannová a Playmate Martina Gavriely. Na thajské masáži předvedly své vnady. Gavriely si dokonce dopřála v Thajsku populární masáž prsou.

Článek

"V Thajsku je masáž prsou úplně normální věcí. Tady v Čechách se toho lidé ještě hodně bojí. Prsa to prokrví a je to velmi zdravé," řekla Novinkám silikonová kráska Martina Gavriely. "Thajské masáže miluju. Jezdila jsem i s dětmi do Thajska deset let, protože tam bydlel můj exmanžel," prozradila modelka.

Do Thajska by se ráda co nejdříve vrátila. "Říkaly jsme si s Hankou Mašlíkovou, že bychom v březnu zajely na dovču. Teď ale budu chvíli pracovat, abych měla za co cestovat," dodala Martina. Před pár dny se vrátila z focení v Mexiku.

Renata Langmannová před masáží prsou dala přednost olejové bylinné masáži. "Na klasickou lámací moc nejsem, ale thajské olejové miluju. Pravidelně na masáže chodíme s přítelem Ondřejem," prozradila Langmannová na slavnostním otevření masáží Golden kinnaree.

Z klasické thajské masáže měla strach také Kateřina Brožová. Nakonec neodolala masáži šíje. Thajka ale měla jasný příkaz masírovat velmi jemně. "Po vážné autonehodě před sedmi lety jsem skončila s poraněnou krční páteří a zlomeným obratlem. Krční páteř mě pořád zlobí, tak mám z klasickým thajských masáží trošku strach," dodala Brožová.

Reklama

Výběr článků

Načítám