Hlavní obsah

Těhotná Nosková se raduje: Konečně mám prsa

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Michaela Nosková (26) má důvod k radosti. Je ve třetím měsíci těhotenství a tvrdí, že konečně získala ženské tvary. Trápí jí jen velké nevolnosti, kvůli kterým zatím nepřibrala na váze. Naopak ještě zhubla.

Článek

Že budu těhotná a zhubnu jsem tedy nečekala," směje se Nosková. Půvabná zpěvačka je ve třetím měsíci těhotenství a zhubla tři kila. "Nemůžu se na jídlo ani podívat. Nezvracím, ale těhotenské nevolnosti mám šílené," prozrazuje. "Připomíná mi to kocovinu. Člověku je zle, bolí ho hlava a na jídlo nemá ani pomyšlení," vysvětluje.

Těhotenství na ní vidět zatím není. "Bříško mám ploché a takhle propadlé tváře jsem snad nikdy neměla," směje se. "Těhotenství je znát jen v prsou. Takové ženské tvary jsem nikdy neměla. Je to super," říká zpěvačka.

Míša má s přítlem Janem Horsákem pro prvního potomka dokonce už vybrané jméno. "Buď to bude Honza nebo Eliška. Přemýšlíme nad tím, že se necháme překvapit a pohlaví dítěte si od lékařů říct dopředu nenecháme. Výbavičku budu kupovat bílou nebo žlutou," prozradila Míša.

Vdávat se bude v pokročilém stádiu těhotenství. "Svatba bude 8. července na zámku v Náchodě. Budu sice jako slon v porcelánu, ale užijeme si to," směje se.

V muzikálu Děti ráje plánuje hrát až do sedmého měsíce těhotenství. "Termín porodu mám začátkem září. Předběžně jsem domluvená, že budu hrát do června a vrátit bych se chtěla v listopadu," dodala Míša.

Reklama

Výběr článků

Načítám