Hlavní obsah

Nezkrotná Angelika na Plese v Opeře: panáky vodky a divoký tanec

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Představitelka legendární Angeliky francouzská herečka Michele Mercierová (71) to na pražském Plese v Opeře pořádně rozjela. Pila nejdražší vína, házela do sebe panáky vodky a po půlnoci už tančila na parketu bez bot.

Článek

O hlavní hvězdu plesu Michele Mercierovou bylo vzorně postaráno. Popíjela nejlepší víno i šampaňské. Události sezóny byly přizpůsobeny i ceny. Láhev dobrého vína stála 4500 korun, šampaňské bylo ještě o tisíc korun dražší.

Michele pochopitelně jako hlavní host večera měla o pitný režim postaráno a peněženku k tomu nepotřebovala. Když vyrazila na taneční parket, bylo znát, že nějakou tu skleničku si už stihla dát. Klasický waltz v jejím podání vypadal jako trhlý disco tanec. Po půlnoci dokonce už sundala lodičky a na parketu v divokých tancích pokračovala. A začala si objednávat panáky vodky.

Na rozdíl od loňského roku letos moc hvězd na Ples v Opeře nedorazilo. Vedle Michele Mercierové zářila Andrea Verešová, Gábina Partyšová, Kateřina Sokolová, manželé Jakubiskovi, Zdeněk Troška nebo úřadující královna krásy Aneta Vignerová.

Verešová i Vignerová dorazily se zpožděním. "Vezli jsme s přítelem maminku a ségru na letiště. Letěly na dovolenou do Egypta," řekla Novinkám důvod Aneta. Verešová zase musela nakojit svého syna Daniela.

Modelky se na ples dlouho připravovaly a zářily v nádherných róbách od předních českých návrhářů. Verešová v šatech návrhářky Beaty Rajské, Vignerová zvolila smetanové šaty od Jaroslavy Sedláčkové, Kateřině Sokolové připravila šaty Ivana Mentlová a Gábina Partyšová zvolila černé šaty od Natali Ruden.

Reklama

Výběr článků

Načítám