Hlavní obsah

Chudá Novozélanďanka prodala své panenství za 600 tisíc

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chudá univerzitní studentka na Novém Zélandu získala přes svůj inzerát zájemce o své panenství. Přes aukční síň našla 19letá dívka známá pod aukční přezdívkou Unigirl muže, který za právo být prvním sexuálním partnerem zaplatí 46 tisíc novozélandských dolarů, což je v přepočtu 600 tisíc korun. Informoval o tom Daily Telegraph.

Článek

Devatenáctiletá dívka tvrdí, že si inzerát podala jen proto, aby měla peníze na další školní studia. Dívka ze severní části Nového Zélandu napsala po konci aukce na serveru ineed.co.nz, že finální suma je daleko vyšší než ta, ve kterou před začátkem aukce doufala.

Studentka mimo jiné také uvedla, že si reklamu prohlédlo více než 30 tisíc lidí a aukce se aktivně zúčastnilo 1200 zájemců. V dražbě se popsala jako atraktivní, zdravá dívka v dobré kondici, která ještě nikdy neměla sexuální styk.

Nadšená atletka

"Nabízím své panenství o své svobodné vůli tomu, kdo dá nejvyšší nabídku, za podmínky, že budou dodržena veškerá bezpečnostní opatření. Netrpím žádnou psychickou poruchou a jsem si vědoma všech souvislostí i možných následků," uvedla dívka v inzerátu.

Dívka, která je údajně nadšenou atletkou, odmítá médiím všechny žádosti o rozhovory či fotografie a podle policejního mluvčího Jon Neilson žádným způsobem neporušila tamější zákony. I podle ředitelky aukční stránky daná dražba proběhla v pořádku, ačkoli ji označila za nestandardní.

Reklama

Výběr článků

Načítám