Hlavní obsah

Sexy Belohorcová ukázala dceru Salmu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zuzana Belohorcová (33) předvedla svoji dvoudenní dceru Salmu. Moderátorka i její dcera jsou v pořádku, i když porod byl velmi komplikovaný. Salma měla omotanou pupeční šňůru kolem krku.

Článek

Salma Hájková přišla na svět ve středu v 4:49 hod. ráno. Po narození vážila 3 300 gramů a měřila 49 centimetrů. "Bylo to náročné, celý den po porodu jsem prospala. Máme to ale za sebou. Malá je princezna," řekla Novinkám Belohorcová.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Vlasta Hájek mluví cosi o světlých zítřcích. Nejdříve by se ale měl krotit na silnicích.

Moderátorka leží na nadstandardním pokoji motolské nemocnice. Pokud nenastanou komplikace, měla by v neděli porodnici opustit.

Vlasta Hájek, partner Belohorcové, byl u porodu přítomen a přestřihl pupečňí šňůru. Včera stihl už dceru s přáteli náležitě zapít.

Již za měsíc plánují Zuzana s Vlastou a dcerou Salmou odcestovat na Floridu. „Když bude Zuzka a Salma v pořádku, tak nevidím důvod, proč být tady, a poletíme na Miami. Určitě by se tam holky zdržely alespoň měsíc a půl," řekl partner Belohorcové.

Reklama

Související témata:

Související články

Těhotná Belohorcová skončila v nemocnici

Očekávané miminko Zuzany Belohorcové (33) svoji maminku pořádně vyděsilo. I když má dcera Salma ještě tři týdny do termínu, už váží tři kila. Moderátorka proto...

Výběr článků

Načítám