Hlavní obsah

Drsná válka Bartošové: bývalá hospodyně promluvila

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Válka mezi Jiřím Pomejem (45), Ivetou Bartošovou (43) a jejich bývalou hospodyní Zlatou "Goldou" Dvořákovou (55) kvůli kontroverzní knize o zpěvačce, se vyostřuje. Jiří Pomeje na bývalou hospodyni podává trestní oznámení. "Nebojím se ho a jsem naprosto klidná. Vše co říkám o Ivetě je pravda, mám svědomí čisté," řekla exkluzivně Novinkám Dvořáková.

Článek

Pomeje tvrdí, že fotografie zhroucené Bartošové s prášky v ruce, kterou poskytla Golda Dvořáková médiím, je fotomontáž a prášky byly do ruky Bartošové dodělány počítačem. "Vím přesně, jak fotografie vznikla a Iveta v ruce žádné prášky neměla," tvrdí Pomeje.

„To není pravda. Iveta prášky skutečně držela v ruce. Fotografie vznikla po svatbě, kdy dodělala desku s názvem 22. Pořízení fotky byl přítomen i Pomeje a Ivetě jsem fotografii hned ukázala. Věděla, že si ji uchovávám," říká Zlata Dvořáková, která podle svých slov svou bývalou zaměstnavatelku nikdy potají nefotila.

„Kdybych to dělala, a příležitostí k šokujícím fotografiím by bylo bezpočet, lidé by asi nyní zírali s otevřenými ústy. Nikdy jsem ji ale neměla v plánu ublížit. Až když mne mnoho měsíců Iveta s Jiřím bezostyšně v médiích lživě uráželi, například tvrdili, že jsem kradla a byla neseriózní, rozhodla jsem se reagovat a pak i napsat knihu. Spoustu věcí jsem si přesto nechala pro sebe,“ tvrdí.

„Pomeje musí manželce ukázat, že je pro ni nepostradatelný. Jirky pozice po Ivetině boku rozhodně není nejsilnější, a tak jeho výhrůžky žalobami chápu, i když je přijímám s nadhledem. Nikdy bych nelhala, protože jinak by mě právníci roznesli na kopytech. Proto jsem teď klidná,“ říká Golda.

Hospodyně Dvořáková navíc tvrdí, že třicet tisíc měsíčně po dobu deseti let, jak říká Pomeje, nikdy nebrala. "Naprostý nesmysl, tomu se musím jen smát," tvrdí a znovu opakuje, že se jí Jiří Pomeje snažil zastrašit a vyhrožoval jí.

„Když vyšla ukázka knihy o tom, jak podle Ivety za všechny její potíže může černá magie Lucie Bílé, volal mi a křičel na mě. Důkazy o tom existují. Paměť mu může osvěžit nahrávka telefonátu anebo jeho otec, kterého mi během telefonátu předával,“ dodala Zlata Dvořáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Bartošová a Pomeje připravují další žalobu

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje opět kontaktují své právníky. Bartošovou prý podvedl producent a hudebník Kája Mařík. Iveta dodnes od něj za svoji vánoční desku...

Výběr článků

Načítám