Hlavní obsah

Bartošová a Pomeje připravují další žalobu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje opět kontaktují své právníky. Bartošovou prý podvedl producent a hudebník Kája Mařík. Iveta dodnes od něj za svoji vánoční desku nedostala ani korunu a co víc, dodnes nemá na desku ani smlouvu.

Článek

"Vůbec nechápu, co to má znamenat. Jsem naprosto v šoku. Iveta od Káji Maříka dodnes nedostala k podepsání smlouvu na vánoční desku, která už dávno vyšla v nákladu tuším padesát tisíc kusů a nedostala zaplaceno," řekl Novinkám manžel Bartošové Jiří Pomeje.

"Nevím, kolik se prodalo desek a upřímně to je mi úplně jedno. Jen se podivuju nad tím, jak si někdo dovolí vydat desku bez podpisu hlavní aktérky. V tuto chvíli už to řeší právníci a zřejmě vše skončí u soudu," říká Pomeje.

Iveta si dokonce na desku sehnala podle jejích slov sponzorských 10 tisíc eur. Kája Mařík tak měl desku zaplacenou ještě předtím, než vůbec vyšla.

Bartošové vánoční deska se stala naprostým propadákem roku. Fanoušci na internetu ji vyhlásili suverénně nejhorší deskou roku. "Je mi líto, že jsme v té době s Ivetou nebyli spolu. Nikdy bych nic takového nedovolil. Mazali Ivetě med kolem pusy, ona dokonce tu desku do jejího vydání ani neslyšela," tvrdí Pomeje.

"Mařík neustále říkal Ivetě, jak je neskutečně dobrá. Tvrdil jí, že zatímco jiní umělci na desce pracují půl roku, ona to zvládla za dva dny. Iveta byla sama a bohužel našeptávačům, o kterých si myslela, že jsou přátelé, věřila," hájí svoji manželku Pomeje.

Bartošová si nyní dává půlroční pauzu. "Potřebuje si odpočinout a zpívat tak půl roku určitě nebude. Věnuje se malování, rodině, Artíkovi a pro ty, kteří ji chtějí vidět na kolenou mám špatnou zprávu. Iveta je silná ženská a všechno zvládne," dodal manžel zpěvačky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám