Hlavní obsah

Princ Harry si natloukl pozadí při charitativním pólu

Novinky, Jakub Kynčl
Bridgetown

Pětadvacetiletý člen britské královské rodiny a v pořadí třetí následovník na britský královský trůn upadl z koně při hře charitativního póla v Barbadosu. Z pádu vyvázl nezraněný avšak pořádně rozčilený. Švihl svou pálkou, zahodil helmu a naštvaně gestikuloval.

Článek

Princ Harry při charitativním zápasu póla ukázal svůj temperament, který později zajímavě vysvětlil. Před zápasem se prý setkal s obchodníkem, který nabídl 100 tisíc dolarů na princovu charitu v případě, že během zápasu nespadne. V případě pádu si měla Harryho charita Sentebale přijít jen na polovinu sumy.

"Když jsem upadl, tak jsem rozezleně švihl svou pálkou a zařval si něco ve stylu: "To je vyhozených sto tisíc!"," uvedl mladý princ.

Obchodník byl čestný

Vztek byl ale zbytečný, jelikož obchodník nakonec charitě poukázal plnou sumu, protože ve skutečnosti upadl primárně kůň a teprve poté Harry. Charita Sentebale, kterou Harry rozjel na počest své matky, pomáhá dětem postiženým AIDS.

Harry nakonec získal i nějaké peníze pro Haiti, když řekl divákům, že pro ně zatancuje, když dohromady přispějí během 25 minut aspoň 2500 dolarů. Tuto sumu se opravdu podařilo získat, a tak Harry zatancoval, a poté ještě sám přispěl blíže nespecifikovanou sumou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám