Hlavní obsah

Bartošová a Pomeje vrací úder, žalují bývalou hospodyni

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Iveta Bartošové (43) a Jiří Pomeje (45) se brání lžím. Jsou rozhodnuti podat trestní oznámení za pomluvu a žalobu na ochranu osobnosti na zpěvačky bývalou hospodyni Goldu Dvořákovou, která o Ivetě chystá kontroverzní knihu.

Článek

Golda Dvořáková, která pracovala jako hospodyně u  Ivety Bartošové deset let, chystá o životě se zpěvačkou knihu. A rozhodně pro Ivetu nebude lichotivá. Podle Pomejeho se Golda mstí za to, že ji Iveta vyhodila. "Chápu, že je naštvaná. Má žena jí platila třicet tisíc měsíčně. Teď nemá nic. Tak se jí chce zřejmě pomstít," říká Pomeje.

"Není možné, aby si v této zemi jakákoli uklízečka povídala, co se jí líbí a nebyla za to potrestána. Jak si může dovolit beztrestně říkat lži o mé ženě?" ptá se Jiří Pomeje.

"Nebudu přihlížet tomu, jak Golda ubližuje mé manželce. Jestli si myslela, že bude lhát a na lžích vydělá majlant, tak se šeredně spletla," říká manžel Bartošové.

"Už první lží, kterou vypustila z pusy je, že jsem jí volal a tvrdě vyhrožoval a zastrašoval ji.  V posledních dnech navíc prezentuje v médiích fotku Ivety, kde je údajně zfetovaná a v ruce drží prášky. Dobře s manželkou víme, ze kdy ta fotka je. Je z doby těsně před svatbou, tedy jednoho z nejšťastnějších období Ivety. Ty prášky v ruce jsou fotomontáž. A to jen tak rozhodně nenechám," říká tvrdě Pomeje.

"Iveta musí být v klidu. Vše půjde mimo ni. O tuto paní se postarám já sám," dodal Pomeje, který na Goldu podává trestní oznámení pro pomluvu a také žalobu na ochranu osobnosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám