Hlavní obsah

Češi budou poprvé v historii soutěžit o titul Mr. World

Soutěž o Krále krásy, který bude disponovat titulem Mr. Czech, se odehraje letos zcela poprvé i v České republice. Nultý ročník této soutěže se v tuzemsku uskuteční krátce poté, co ředitelka České Miss Michaela Maláčová podepsala exkluzivní pětiletý kontrakt s pořadateli Miss World, jehož součástí je i licence na soutěž Mr. World.

Foto: Profimedia.cz

Čeští muži se konečně dočkali první mezinárodní soutěže krásy.

Článek

Nejen krásné mladé ženy budou od letošního roku reprezentovat Českou republiku ve světě. Vítěz únorového českého klání pohledných mladých mužů odletí totiž v březnu do jihokorejského Soulu, kde bude s reprezentanty mnoha zemí světa bojovat o prvenství v této moderní soutěži.

Registrace čeká uchazeče o titul Mr. Czech v pražském klubu Solidní nejistota 11. února od 10 do 11:30 hodin. Hlásit se mohou mladí muži ve věku od 17 do 32 let, kteří mají české občanství, jsou svobodní a nemají žádný záznam v trestním rejstříku.

Maláčová vyzývá: přihlašte se a bojujte

"Pro mladé pány je to příležitost, jak uspět například v modelingu v zahraničí. Uchazeči se nemají čeho bát, naopak, vyzývám nyní všechny krásné muže splňující věkové požadavky, aby se přihlásili na internetových stránkách České Miss. A už v březnu mohou odletět na finále do Soulu," uvedla ředitelka České Miss Michaela Maláčová.

Adepti na titul by měli být ve skvělé fyzické a psychické kondici a mít charisma. Zhruba deset nejlepších mladých mužů vyberou během castingu odborníci z agentury PH Model Management. O tom, který z nich se stane Mr. Czech 2010, budou rozhodovat vítězky minulých ročníků České Miss.

Vítěz Mr. World si přijde skoro na milión

Při posuzování adeptů bude důležitý jejich celkový vzhled stejně jako osobnost, způsob vlastní prezentace, znalost angličtiny či jiného světového jazyka a postava. Soutěžící se nejprve představí a pak je čeká promenáda v plavkách, módní přehlídka a pohovor s porotou.

Vítěz národního kola odcestuje do jihokorejské metropole 11. března. Finále soutěže Mr. World se uskuteční 27. března. Světový král krásy získá roční kontrakt s prestižní modelingovou agenturou, 50 000 amerických dolarů a mnoho zajímavých cen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám