Hlavní obsah

Bolek Polívka šokuje: Mám nemanželského syna

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herec Polívka přiznal nemanželského syna, herce Pavla Lišku. Chtěl mermomocí moderovat nový ročník předávání cen Český lev s některým ze svých dětí. A tak se Liška se smíchem prohlásil za jeho syna.

Článek

Bolek Polívka bude Českého lva moderovat podruhé za sebou. Loni filmové ceny uváděl se svojí dcerou Aničkou Polívkovou. "Abych to vysvětlil. Bolek mi na letošek nabízel další ze svých dětí, ale do toho se mi moc nechtělo, protože těch dětí má hodně a já nechci, aby dvacet let uváděli Lva jenom Polívkovi," směje se organizátor filmových cen Petr Vachler

"Myslím, že teď už to můžu říct. Všechno je to na moje přání. Vždycky jsem inklinoval k divadlu, a když jsem se dozvěděl, že Bolek je můj tata, tak jsem se strašně bál, aby mě někdo nepodezříval z toho, že jsem se dostal k divadlu protekcí. Chtěl jsem si to vydupat sám a Bolek s tím souhlasil. Ale teď už myslím není důvod to dál skrývat," směje se Liška.

Bolek Polívka jeho slova potvrzuje. "Pro mě to bylo dvakrát výhodné. Ušetřil jsem na alimentech a ještě mám nadaného kluka. To je ideální," dodal se smíchem.

Plný humoru bude i 17. ročník slavnostního předávání cen Český lev. Bolek i Pavel dostali naprosto volnou ruku a na přípravu scénáře se už velmi těší. Hlavním tématem budou dvojice.

"Ty dvojice budou filmové. Prostě herci, kteří spolu hráli ve filmu a stali se nějakým způsobem populární jako třeba Anče, Kuba, hajnej. I když – to jsem asi řekl blbej příklad," prozrazuje Liška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám