Hlavní obsah

Tesco zavedlo zákaz vstupu zákazníkům v pyžamu

Novinky, Jakub Kynčl

Už žádné bosé nohy a žádná pyžama. Takovým zákazem reagoval supermarket Tesco ve velšském Cardiffu na stále se zvyšující počet lidí, kteří chodili do obchodu nakupovat nevhodně oblečeni.

Foto: Dana Kysučanová, Novinky

Velšské Tesco už nechce, aby lidé nakupovali v pyžamech. Ilustrační foto

Článek

Supermarket se rozhodl vyjít vstříc zákazníkům stěžujícím si na stále se uvolňující oblékací návyky ostatních nakupujících. Když potkávali lidi chodící na boso či v pyžamech, prý je to pohoršovalo a cítili se v jejich blízkosti špatně. Tesco jim dalo za pravdu a vydalo nařízení zakazující jim vstup do prodejny.

"Abychom se vyhnuli pohoršování, žádáme naše zákazníky, aby chodili do prodejny vhodně oblečeni (boty musí zůstat na nohou po celou dobu nákupu a noční oděv není povolen)," upozorňuje nová cedule u prodejny.

"Nejsme žádný noční klub, který by měl striktní dress code, jakékoliv džíny či teplákové soupravy jsou samozřejmě zcela v pořádku. Požadujeme nicméně po zákaznících, aby nenakupovali v pyžamu a v tom, v čem spí. Nechceme nikomu diktovat, ale reagujeme na přání lidí. Je pro nás důležité, aby se tím necítili pohoršeni ostatní zákazníci," uvedla mluvčí tamního Teska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám