Hlavní obsah

Herec Will Smith se chce stát americkým prezidentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Hollywoodská superstar Will Smith bez legrace uvažuje o politické kariéře. Svět ho zná jako hvězdu velkofilmů jako byl Já, robot nebo Muži v černém. Jenže, až ho prý přestane bavit herectví, chce se stát prezidentem USA.

Foto: Mario Anzuoni , Reuters

Herec Will Smith

Článek

„Will přemýšlí, že půjde do politiky. Dokázal by si představit, že by se stal americkým prezidentem. Nevtipkoval o tom, myslel to velmi vážně,“ přiznala Jada. Jenže zatímco Will se na roli, již teď zastává Barack Obama, těší, ona by se do pozice Michelle Obamové vžívala jen nerada.

„To není nic pro mě,“ odmítla představu Pinkettová Smithová, která se však na druhou stranu politice nevyhýbá. Stejně jako její muž je velmi aktivní a ráda mění svět. A to nejen filmem.

„Will i já tu chceme na této planetě zanechat po sobě stopy, a myslím tím mnohem důležitější stopy než filmy,“ dodala Jada s tím, že by ráda přispěla ke změně vzdělávacího systému v USA.

Will Smith se hlásí k Demokratické straně a podporoval Obamu. Nicméně na rozdíl od mnoha jiných demokratů tvrdí, že si nemyslí, že byl George W. Bush zlosyn. Z jeho pohledu jen nevyužil příležitost. Smith považuje za nejdůležitější řešení sociálních problémů a zlepšení zdravotní péče. "Jakmile budu uvnitř, začnu pomalu měnit to, co to nejvíc potřebuje," slibuje herec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám