Hlavní obsah

Modelka Petra Faltýnová porodila dceru Adrianu

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Petra Faltýnová (31) má dceru. Ve středuv v 10:06 ráno porodila manželovi Simonovi Šteklovi (32) v pražské porodnici U Apolináře dceru Adrianu. Holčička po narození měřila 50 centimetrů a vážila 3,46 kilogramu.

Článek

Faltýnová do poslední chvíle netušila pohlaví miminka. S manželem se chtěli nechat překvapit. Tajili také připravená jména. Modelka toužila po synovi, Simon Štekl si přál holčičku.

Porod proběhl bez komplikací. Simon Štekl svoji manželku přivezl do porodnice v jednu hodinu v noci. Byl přítomen porodu a na závěr přestřihnul pupeční šňůru. Faltýnová rodila přesně v termínu. Modelka i Adrianka jsou v pořádku.

Dlouho se spekulovalo, kdo je otcem miminka. Těhotenství ohlásila Faltýnová krátce po svém románku s Jiřím Langmajerem. Štekl si ale prý nechal udělat speciální test otcovství už během Petřina těhotenství. Sexy modelka otěhotněla údajně na jejich usmiřovací dovolené.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám