Hlavní obsah

Markovič si pozval nebožtíka

Novinky, Ivan Vilček, Právo
BRATISLAVA

Známému slovenskému humoristovi Milanu Markovičovi se v posledním období lepí smůla na paty. V září byl obviněn z vyhrožování novinářce a nyní si pozval do svého programu známého českého pediatra Josefa Švejcara, který je sedm let po smrti.

Článek

Agentura Paczelt, která Markovičovy programy organizuje, vysvětluje trapas neaktualizovanou databází bývalých hostů relace Večer Milana Markoviče.

Chybička se vloudila

"Je to administrativní chyba. Počítačový systém vyhodil jméno pana Švejcara se jmény ostatních hostů relace a sekretářka jeho jména neznala," cituje deník Nový čas šéfa agentury Jozefa Paczelta. Pozvánku otevřel Patrik Rokl, současný obyvatel bytu profesora Švejcara. "Je smutné, že Slováci jeho smrt ani nezaregistrovali," komentoval tento trapas.

Švejcara pozvala agentura do závěrečného dílu Večerů Milana Markoviče, který se bude natáčet 27. prosince 2003 v Bratislavě. "Byl jste mezi těmi, kteří nám relaci pomáhali tvořit a proto bychom se potěšili, kdyby jste přijal naše pozvání na poslední představení," píše se v pozvánce. I když se profesor Švejcar ještě za svého života stal legendou, na tuto pozvánku už nemůže reagovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám