Hlavní obsah

Miss World Kuchařová: krutá prohra s Michaelou Maláčovou

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Taťána Kuchařová prohrála konkurenční boj s ředitelkou České Miss Michaelou Maláčovou. Ztratila licenci na nejprestižnější světovou soutěž krásy Miss World, kterou sama v roce 2006 vyhrála a od 25. ledna ji vlastní Maláčová.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Taťána Kuchařová přišla o licenci na Miss World

Článek

Michaela Maláčová si může mnout ruce. Nyní vlastní licence na dvě nejprestižnější světové soutěže krásy Miss World a Miss Universe. Oči pro pláč může mít naopak Taťána Kuchařová, prezidentka Miss ČR.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Těhotná Michaela Maláčová představila korunku, která pochází z dílny studentů Střední uměleckoprůmyslové školy Turnov.

Podle Michaely Maláčové pořadatel národní soutěže musí mít licenci na jednu ze dvou neprestižnějších světových soutěží. Podle ní se tak z Miss ČR stává soutěž na regionální úrovni.

A takových soutěží jsou u nás stovky. Kuchařová tak prohrála boj na celé čáře. Sama se ke ztrátě licence nevyjádřila, včera odletěla do zahraničí a nereaguje ani na textové zprávy.

To Michaela Maláčová září štěstím. "Česká Miss je nyní jednou světově respektovanou soutěží krásy v České republice. Letos 25. ledna jsme podepsali exkluzivní pětiletý kontrakt s pořadateli Miss World a vlastníme tak licence na obě soutěže. Je to naše velká výhra," řekla Novinkám ředitelka České Miss Maláčová.

"Snažila jsem se přesvědčit organizátory Miss World, že jsem lepší partner do budoucna, druhá strana asi nebyla tak úspěšná," vysvětluje důvod úspěchu Maláčová. "Asi je to i tom, že máme s ředitelkou Miss World Julií Morley podobné cítění. Je to maminka několika dětí, svoji kariéru zasvětila organizaci této soutěže, hodně to cítí jako svoje poslání. Naše vize se hodně protly," vysvětluje.

Maláčová se brání nařčení ředitele Miss ČR Jiřího Adamce, že jde především o peníze. "Miss World není o penězích,  ale chápu, že nějaký důvod si pan Adamec najít musel. Není to tak, že každý může přijít do Londýna a říct, že dá o tisíc dolarů víc," dodala pro Novinky Maláčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám